Loading. Please wait...
search

Laatste Periode

Kiss zat gewoonlijk altijd op de grond en tekende dan met houtskool en pastel haar kunst op papier. Dit veranderde toen ze kennis maakte met de mogelijkheden die olieverf bood. Zo begon ze in haar laatste levensfase te experimenteren met allerlei varianten blauw, die kleur gold volgens Kiss als symbool van eindeloosheid en van de liefde. Kiss kreeg meestal inspiratie tijdens haar wandelingen in het bos. Wanneer ze in meditatie verzonken was, kreeg ze visioenen van grote schoonheid. Bij thuiskomst wilde ze die voorstellingen van visioenen schilderen op een groot linnen doek. Enkele van deze werken zijn te koop, de opbrengst hiervan is weer bestemd voor het goede doel, zoals Kiss dit altijd verlangde.

Comments:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categories

Like 3
View Bigger
Like 1
View Bigger
Like 2
View Bigger
Like 3
View Bigger
Like 1
View Bigger
Like 1
View Bigger
laatste periode
Like 1
View Bigger
laatste periode
Like 2
View Bigger
Like 1
View Bigger
Like 2
View Bigger
Like 1
View Bigger
Like 2
View Bigger
Like 3
View Bigger
Story Details Details Like 3

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url
Related Posts